MVEF’14 on ohi

Kolmatta kertaa järjestetyt Melko vakiintuneen elokuvan festivaalit on saatu päätökseen. Vaikka tämänvuotiset juhlat kärsivät monista takaiskuista, ei silti ole liioittelua sanoa tapahtuman kehittyneen jälleen aivan uudelle tasolle. Yksi monista melko vakiintuneen elokuvan vaikeuksista – yksi niistä, jotka tekevät siitä niin kiinnostavan – on alan suosion suoranainen heittelehtiminen. Vaikka useita näytöksiä jouduttiin perumaan ja vaikka joihinkin ei saatu yhtään kävijää saatikka mitään näytettävää, silti on huomattava, että yllätyssuosion vuoksi näytöksen, jossa luodattiin melko vakiintuneen elokuvan kykyä adaptoida esitystaidetta, liput loppuivat kesken.

Festivaalin taiteellis-tutkimuksellisena lopputulemana voidaan pitää sitä, että melko vakiintunut elokuva elää ja voi hyvin. Ensi vuodesta ei luonnollisestikaan voi vielä sanoa mitään, mutta jos vähintään muutos säilyy, saadaan silloinkin taas jotain uutta.

Festivaalijärjestäjät haluavat esittää kiitoksensa kaikille festivaalin vierailijoille, työntekijöille ja yhteistyötahoille: kiitos!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s